PRE-, Α, Β JUNIOR

PRE-, Α, Β JUNIOR

Από τη Β δημοτικού, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν την ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΗ τάξη με σκοπό να...

Α Κανονική - PROFICIENCY 2

Α Κανονική - PROFICIENCY 2

Ενισχυμένοι από τις junior τάξεις οι μαθητές εισέρχονται στην Α κανονική. Δίνεται ιδιαίτερη...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εάν ο μαθητής ξεκινήσει τη φοίτηση του όταν είναι Γ δημοτικού ( Α παιδική) θα χρειαστεί μια χρoνιά...

PRE-, Α, Β JUNIOR

abc blocks mediumΑπό τη Β δημοτικού, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν την ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΗ τάξη με σκοπό να αγαπήσουν τη γλώσσα. Η διδασκαλία γίνεται με ένα ευχάριστο τρόπο συνδυάζοντας τη χρήση του διαδραστικού πίνακα και υπολογιστών. Επίσης δίνεται έμφαση στην αφομοίωση της γλώσσας μέσω αγγλικών τραγουδιών, ειδικών χειροτεχνιών και μουσικό-κινητικής παιδείας.

 

Από Γ Δημοτικού, τα παιδιά εγγράφονται στην Α Παιδική μαθητές ακολοyθούν το τρίπτυχο της σωστής εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας που είναι «ακούω, γράφω, μιλάω». Τα βιβλία είναι προσεκτικά διαλεγμένα όπου με τη χρήση διαδραστικού πίνακα ,το μάθημα ζωντανεύει. Τα παιδιά επίσης παρακολουθούν ειδικά εκπαιδευτικά φιλμ σχετικά με τον αγγλικό τρόπο ζωής και μέσω υπολογιστών όπου τα προγράμματα είναι με κινούμενα σχέδια, γίνεται μια επανάληψη στη γραμματική και στο λεξιλόγιο. Επίσης στο τέλος κάθε κεφαλαίου της γραμματικής και κείμενου οι μαθητές γράφουν τα ανάλογα τεστ για να υπάρχει εμπέδωση της ύλης. Αυτά τα τεστ ισχύουν για όλες τις τάξεις.

Η φοίτηση της Β παιδικής είναι υποχρεωτική για μεγαλύτερη αφομοίωση της αγγλικής γλώσσας. Τα παιδιά αποκτούν μια πιο ώριμη προσέγγιση και διευρύνεται η αντίληψη τους. Το πρόγραμμα εκμάθησης είναι παρόμοιο με αυτό της Α παιδικής αλά με πιο προχωρημένη υλη αφού οι μαθητές έχουν ήδη εξοικειωθεί με τα αγγλικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αθ. Διάκου 20Α, 41222, Λάρισα

τηλ. 2410537515, fax 2410533400


Ιάσονος 43, 41223, Λάρισα

τηλ. 2410285656

κιν. 6947778580


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο